U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Kip parmigiana met pestorösti

20 min bereidingstijd
20 min in de oven

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Rösti Original (à 750 g)
  • 3 el olijfolie 
  • 450 g snijbonen (diepvries)
  • 1 fles pastasaus tradizionale (à 700 g)
  • 3 el groene pesto
  • 4 kipfilets 
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 1 bol mozzarella (à 125 g), in plakjes
  • lage ovenschaal
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 220 °C. Schenk de pastasaus in de ovenschaal. 
  • Leg er de kipfilets in. Bedek de kipfilets met de mozzarella. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en peper naar smaak. 
  • Bak de kipfilets in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin en gaar. 
  • Verhit intussen in een ruime koekenpan de olijfolie. Bak de rösti in 10 minuten goudbruin. Schep de bevroren snijbonen erdoor en bak samen nog 5 minuten. 
  • Schep de pesto door de rösti en breng op smaak met peper. Serveer de Parmigiana kip met de pestorosti. Bestrooi met de basilicumblaadjes.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 780 kcal
  • 35 g vet waarvan 9 g verzadigd
  • 57 g koolhydraten
  • 53 g eiwit
  • 12 g vezels
  • 2,5 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen