Kip parmigiana met pestorösti
20 min bereidingstijd
20 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Schenk de pastasaus in de ovenschaal.
- Leg er de kipfilets in. Bedek de kipfilets met de mozzarella. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en peper naar smaak.
- Bak de kipfilets in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
- Verhit intussen in een ruime koekenpan de olijfolie. Bak de rösti in 10 minuten goudbruin. Schep de bevroren snijbonen erdoor en bak samen nog 5 minuten.
- Schep de pesto door de rösti en breng op smaak met peper. Serveer de Parmigiana kip met de pestorosti. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 780 kcal
- 35 g vet waarvan 9 g verzadigd
- 57 g koolhydraten
- 53 g eiwit
- 12 g vezels
- 2,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen